Blog

Cele mai bune haine de lucru pentru bărbați în 2023

Profesiile bărbaților se caracterizează în general prin efort sau dificultate mai mare. Prin urmare, hainele lor de lucru ar trebui să fie mai rezistente la abraziune, impact sau lucrări mecanice grele. Profesiile manuale necesită haine de lucru de înaltă calitate, care să protejeze lucrătorul de capcanele la locul de muncă. Indiferent dacă lucrați în interior sau în aer liber, consultați cele mai bune haine de lucru pentru bărbați pentru 2023.

Cele mai solicitate posturi în 2022

Conform multor cercetări, rezultă că cele mai dorite posturi de muncă masculine sunt caracterizate de munca manuală. Inginer de proces, tehnician de întreținere, producător de scule sau operator de producție au fost posturile vacante pentru care bărbații au fost căutați cel mai mult în 2022. Acestea sunt lucrări manuale care necesită un fel de cod vestimentar de lucru constând în îmbrăcăminte de înaltă calitate, rezistentă la un grad ridicat de mișcare. Putem observa că cererea pentru aceste posturi continuă, precum și pentru alte posturi de muncă manuală, în special din mediul construcțiilor.

Jachetele de lucru pe care vrei să le ai

Odată cu sosirea prețurilor mari la energie, multe companii reduc, în special la încălzire. De aceea putem considera că cele mai bune jachete pentru acest an sunt în primul rând jachete de lucru izolate, care vă vor ține de cald. Toate jachetele de lucru cu greutatea materialului de la 300g/m2 sunt ideale pentru vremea mai rece. Sunt populare și mai multe buzunare în diferite părți ale jachetei, manșete pe mâneci sau elastic în talie. Astfel de accesorii pot face purtarea hainelor de lucru destul de confortabilă. Ca parte a ocupațiilor rutiere, vă recomandăm cu siguranță jachetele reflectorizante de iarnă, cu culori fluorescente și benzi reflectorizante foarte luminoase care înconjoară întreaga îmbrăcăminte exterioară.

Nimic nu este mai de dorit decât pantalonii de lucru

Pantalonii de lucru sunt în general mai folosiți decât jachetele de lucru. Fie că este vară sau iarnă, este important să ai la serviciu pantaloni de lucru de calitate. In functie de job, pantalonii de lucru pot fi confectionati din materiale rezistente precum denim, panza sau kaki.

Cea mai populară croială este salopeta din talie, care oferă confort pentru orice lucru manual. Pantalonii de lucru cu salopetă sunt similari cu salopetele. Acestea oferă un număr de buzunare pentru instrumentele de lucru necesare mereu la îndemână. Alaturi de baveta mai am si pantaloni de lucru izolati, de iarna.

Haine care trebuie să reziste mult

Acolo unde hainele clasice de lucru nu sunt suficiente, este necesar să se întărească protecția sănătății și securității. Acest lucru indică o calitate superioară și un material mai durabil, dar și proprietățile sale specifice. Vei găsi ceva pentru tine în domeniul hainelor sau salopetelor de lucru, îmbrăcămintei chimice, salopetelor pentru apicultori sau sudori. Fiecare profesie specială necesită haine de lucru specifice, cu materiale rezistente la condițiile de muncă date.

Chiar și personalul medical își va găsi drumul

Medici, chirurgi sau oricine lucrează în industria farmaceutică și în medicină. Pentru a fi confortabil în momentele în care lucrezi ore suplimentare și mult, trebuie să fii confortabil în toate condițiile. De departe cele mai populare haine de lucru sunt cele care contin un amestec de poliester si bumbac. Datorită acestui fapt, hainele respiră și nu devin incomode chiar și după o tură de câteva ore. Atât doamnele, cât și domnii pot alege cămăși medicale și pantaloni medicali în modele colorate.

Nu uitați de funcționalitatea hainelor de lucru

Hainele de lucru preferate sunt în special cele care pot rezista la volumul de muncă de la câteva luni până la ani. De regulă, se iau în considerare cusăturile puternice, fie că este vorba de cusături simple sau duble sau triple. Datorită acestui detaliu, poți fi sigur că hainele de lucru pot rezista chiar și la o intensitate mare a mișcării. De asemenea, este recomandabil să monitorizați închiderea și, prin urmare, dacă este vorba de fermoare și nasturi metalice, mai degrabă decât din plastic. Cu toate hainele de înaltă calitate, veți întâlni elemente de fixare din metal, deoarece durata lor de viață este semnificativ mai lungă în comparație cu plasticul. Urmăriți, de asemenea, tăieturile, numărul de buzunare sau ajustarea mărimii în zona mânecilor, taliei sau gleznelor.

În oferta noastră veți găsi o mulțime de haine de lucru moderne și de înaltă calitate, care vă vor rezista nu numai în 2023, ci și în anii următori. Credem ca vei alege dupa preferinte, te vei simti confortabil in haina si iti va servi cat mai mult timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *