Blog

Cum să alegi potrivirea potrivită pentru pantofii tăi de lucru

Pantofii de lucru sunt baza echipamentelor de lucru în aproape fiecare industrie. Purtăm ceea ce este natural pentru profesie și, de asemenea, confortabil. Cu toate acestea, găsirea unui pantof care să se potrivească ca o mănușă poate fi uneori dificilă, iar purtarea unei mărimi sau croială greșită poate dăuna atât corpului, cât și performanței la locul de muncă.

Ce se întâmplă dacă aleg o potrivire greșită pentru pantofii de lucru?

În primul rând, purtarea pantofilor prea lărgi poate cauza vezicule și frecare pe măsură ce pielea se freacă de interiorul pantofului, cu alte cuvinte, piciorul „plutește” în pantof. În schimb, pantofii de lucru care se potrivesc prea strâns provoacă probleme ale picioarelor, inclusiv unghii încarnate sau flux sanguin insuficient în picioare. Pantofii nepotriviți sunt, de asemenea, cauza durerilor de spate, spate sau articulații.

În al doilea rând, arcurile picioarelor tale determină susținerea și echilibrul corpului tău. Dacă pantofii de lucru nu susțin suficient arcul pe parcursul mai multor ore de lucru, pot apărea probleme permanente cu arcade căzute, fasciita plantară și alte probleme.

În al treilea rând, fiecare pantof este proiectat cu un „punct de rupere” individual. Acesta este locul în care pantoful se îndoaie în mod natural atunci când mergi sau te ghemuiești. Dacă punctul de rupere este în locul greșit, mai ales când purtați mărimi mai mici sau mai mari, picioarele dvs. nu se vor putea flexa în mișcare naturală așa cum ar trebui. Acest lucru poate provoca dureri la nivelul picioarelor sau articulațiilor.

În cele din urmă, cizmele de lucru care nu se potrivesc corect se poartă adesea neuniform, ceea ce poate duce la o durată de viață scurtă. Acest lucru se datorează în principal pentru că un pantof care se potrivește așa cum ar trebui este întărit pentru a rezista la deteriorare acolo unde lovește solul. Dar unul care se potrivește incorect poate lovi în alte locuri pe talpă sau părțile laterale care se uzează prematur.

Cum să alegi potrivirea potrivită și cum să afli că ai potrivirea potrivită a pantofilor de lucru

Găsirea pantofilor de lucru care se potrivesc perfect este un pic o știință. Cu toate acestea, este suficient să urmați câteva trucuri pentru a vă ușura alegerea. În primul rând, trebuie să vă măsurați piciorul, lungimea și/sau circumferința arcului. Acest pas vă permite să filtrați după dimensiune și să restrângeți selecția.

Pantofii de lucru bine potriviți ar trebui să fie puțin încăpător, dar nu complet largi. Majoritatea oamenilor tind să aibă picioarele ușor umflate în timpul orelor de lucru. Acest lucru este valabil mai ales în cazul ocupațiilor în picioare, când picioarele sunt supuse mult stresului. Prin urmare, este mai bine să alegeți pantofi mai largi, astfel încât să nu se „sufoce” în starea de umflare.

Când mergi, călcâiul trebuie să stea pe loc fără să freci de spatele pantofului. De asemenea, nu ar trebui să simți o presiune excesivă pe picior din părțile laterale ale pantofilor. Degetele de la picioare ar trebui să aibă loc să se miște și să se răsucească, dar nu trebuie să alunece înainte sau să atingă partea din față a pantofului când mergi.

Cum să-ți măsori picioarele pentru cizme de lucru

Dacă nu ți-ai măsurat piciorul de ceva timp, merită să o faci din nou doar pentru a te asigura că porți mărimea potrivită. Este de fapt un proces destul de simplu pe care îl poți face cu articole de uz casnic.

  1. Pune-ți șosetele pe care le porți pentru a lucra pe picioare.
  2. Puneți o bucată de hârtie pe podea care este mai lungă decât piciorul din vârf până în picioare.
  3. Așezați-vă și puneți-vă piciorul pe hârtie, astfel încât piciorul să fie într-un unghi drept.
  4. Desenați conturul piciorului cu un creion, astfel încât să țineți creionul vertical.
  5. Faceți semne acolo unde contururile sunt cele mai largi și mai lungi.
  6. Măsurați semnele cu o riglă și rotunjiți la jumătate de zecimală.
  7. Pentru a afla marimea exacta, foloseste tabelele pe care le gasesti cu pantofii dati.

Dacă valorile dvs. sunt între două numere, alegeți numărul mai mare. De exemplu. Dacă lungimea piciorului tău este de 26,5, alege un 27. Este mai bine să ai un pantof care are puțin spațiu decât unul care să împingă.

Efectul materialului de încălțăminte asupra mărimii încălțămintei

Încălțămintea de lucru este un termen cu adevărat larg care include diferite tipuri de pantofi concepute pentru diferite medii de lucru. Materialele pantofilor de lucru pot fi flexibile, rigide, izolate sau respirabile. Astfel de factori afectează și alegerea pantofilor. Cizmele de lucru din compozit nu trebuie să fie prea scurte, astfel încât degetele de la picioare să atingă partea din față a pantofului. Pantofii de sport și de damă din oferta noastră au în mare parte un material mai elastic, astfel încât să fii sigur de confort atât în ​​timpul lucrului manual ușor, cât și în timpul muncii grele.

Dacă pantofii nu se potrivesc

Dacă ai ales mărimea potrivită, dar încă nu te simți confortabil în pantofi, poți să-ți ajustezi pantofii. Pentru a umple spațiul din pantof, poți alege șosete groase de lucru care umple spațiul din jurul întregului picior de la degete până la călcâi sau gleznă. Dacă doriți să ajustați confortul pentru picioarele dvs., cu siguranță veți alege din oferta noastră inserții de pantofi potrivite. Branțurile din gel și piele, ortopedice sau obișnuite completează perfect confortul pantofilor atunci când îi purtați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *