Informații privind exercitarea dreptului consumatorului de a se retrage din contract.

1. Dreptul de retragere din contract

Aveți dreptul să vă retrageți din acest contract fără a da niciun motiv în termen de 14 zile.

Perioada de retragere expiră după 14 zile de la data la care dvs. sau o terță parte desemnată de dvs., cu excepția transportatorului, preia produsele care au fost livrate ultimele.

Atunci când vă exercitați dreptul de retragere, vă rugăm să ne informați despre decizia dvs. de a vă retrage din acest contract printr-o declarație fără echivoc (de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă sau e-mail) la:

sau info@pantalonidelucru.ro

În acest scop, puteți utiliza modelul de formular de retragere de mai jos.

Vă vom confirma imediat acceptarea retragerii din contract într-un format durabil (prin e-mail).

Aveți dreptul să despachetați și să testați produsele după primire. Este posibil să returnați numai produsele care:

  1. sunt în starea lor originală,
  2. conțin toate ambalajele și etichetele originale,
  3. nu prezintă semne de utilizare și uzură,
  4. sunt intacte și nedeteriorate,
  5. sunt complete (conțin inclusiv accesoriile, certificatul de garanție, instrucțiunile etc.)
  6. sunt în ambalajul original, nedeteriorat

2. Consecințele retragerii din contract

După retragerea din contract, vă vom rambursa toate plățile pe care le-ați efectuat în legătură cu încheierea contractului, în special prețul de achiziție, inclusiv costul livrării bunurilor către dvs. Acest lucru nu se aplică costurilor suplimentare dacă ați ales un alt tip de livrare decât cea mai ieftină metodă de livrare obișnuită pe care o oferim. Plățile vă vor fi returnate fără întârzieri nejustificate, nu mai târziu de 14 zile de la data la care primim notificarea dvs. de retragere din contract. Plata se va face prin transfer bancar, cu excepția cazului în care ați fost de acord în mod expres cu o altă metodă de plată, fără taxe suplimentare.

Plata pentru produsele achiziționate vă va fi plătită numai după ce produsele returnate sunt livrate înapoi la adresa noastră sau la prezentarea unui document care dovedește returnarea produselor, oricare dintre acestea are loc mai întâi.

Trimiteți produsele la adresa: Pracovné odevy ZIKO s.r.o – Posta, CP 35, OP 10, Bulevardul Dimitrie Cantemir 86, 410503 Oradea, Bihor

nu mai târziu de 14 zile de la data exercitării dreptului de retragere din contract. Termenul este considerat păstrat dacă trimiteți înapoi produsele înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

În conformitate cu prevederile legale, nu vă puteți retrage dintr-un contract al cărui obiect este:

  1. serviciul, dacă executarea a început cu consimțământul cumpărătorului înainte de expirarea perioadei de retragere și dacă serviciul a fost furnizat integral,
  2. produsele fabricate în conformitate cu cerințele speciale ale cumpărătorului sau produsele destinate în mod special unui client sau produsele care, din cauza proprietăților lor, nu pot fi returnate, vânzarea de bunuri efectuate în conformitate cu cerințele speciale ale consumatorului, bunuri produse pe măsură sau produse destinate în mod special unui consumator,
  3. dacă mărfurile au fost închise într-un ambalaj protector care nu este adecvat pentru returnare din motive de sănătate sau igienă și al cărui ambalaj protector a fost deteriorat după livrare.

Model de formular de retragere din contract Legea nr. 102/2014.

Către: Pracovné odevy ZIKO s.r.o., cu sediul social, str. Okružná, nr. 21/6, 05001, Revúca, N.R.C.: 46566970

Prin prezenta vă anunț că mă retrag din contract pentru aceste produse: …………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Consumator (cumpărător) :

Nume și prenume………………. ………..

Adresă:………………………………………………….

Telefon:………………………………………………….

E-mail:……………………………………….. …………

Numărul documentului de vânzare: ……………………………… Data vânzării:…………………………….

Număr de comandă: ………………. ………..

Numărul contului bancar:………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Semnătura consumatorului (numai dacă acest formular este depus pe suport de hârtie)

………………………………………..

Dată…………..

Atenție: Vă rugăm să ne trimiteți documentul original de achiziție împreună cu produsele returnate, desigur, nu uitați să faceți o copie înainte de a le trimite.