Blog

Modalități de a economisi costul îmbrăcămintei de lucru corporative

Îmbrăcămintea de lucru corporativă este un aspect esențial al oricărei afaceri, deoarece ajută la crearea unei imagini coezive și profesionale pentru angajați. Cu toate acestea, costul furnizării de îmbrăcăminte de lucru poate fi o cheltuială semnificativă pentru întreprinderi, în special pentru întreprinderile cu o forță de muncă mare. Din fericire, există modalități de a economisi costul îmbrăcămintei de lucru corporative fără a sacrifica calitatea sau siguranța.

Cum să economisiți costuri atunci când cumpărați mai multe haine de lucru sau accesorii

Cumpărarea îmbrăcămintei de lucru în vrac este o strategie inteligentă pentru companiile care doresc să economisească costurile de furnizare a îmbrăcămintei de lucru corporative. Atunci când cumpără în vrac, furnizorii sunt adesea dispuși să ofere reduceri, care pot reduce semnificativ costul unui articol. Cumpărând în avans cantități mari de îmbrăcăminte de lucru, companiile pot, de asemenea, să reducă numărul de comenzi pe care trebuie să le plaseze, economisind timp și reducând costurile administrative.

Pe site-ul nostru veți găsi reduceri în funcție de valoarea achiziției dvs. Aceasta înseamnă că, cu cât comandați mai multe haine de lucru sau ajutoare de lucru pentru compania dvs., cu atât poate fi mai mare reducerea la comanda dumneavoastră. Cea mai mare reducere posibilă poate fi de până la 11% pentru întreaga achiziție, ceea ce reprezintă o economie destul de mare de costuri. Dar concentrați-vă pe cantitatea de care aveți nevoie și cumpărați doar atât cât aveți nevoie cu adevărat. Se recomanda cumpararea vrac la intervale mari, de la 6 luni la 1 an.

Calitate peste cantitate în îmbrăcămintea de lucru

Există două situații care pot apărea la cumpărarea hainelor de lucru. Prima dintre ele este achizitionarea hainelor de lucru ieftine la un pret avantajos, dar nu sunt realizate din materiale rezistente, asa ca dupa scurt timp se poate intampla ca hainele sa-si piarda functionalitatea, prin urmare sa devina inutilizabile. Acest lucru duce mai târziu la o achiziție repetată, ceea ce se poate întâmpla mult mai des decât v-ați imagina.

A doua situație arată achiziționarea de îmbrăcăminte de lucru de înaltă calitate dintr-o categorie de preț mai mare, care este fabricată din materiale de înaltă calitate, are proprietăți funcționale, datorită cărora va oferi lucrătorilor îmbrăcăminte confortabilă și durabilă. Durata de viață a acestora este mult mai lungă decât cea a variantelor mai ieftine, așa că nu trebuie să vă faceți griji că cumpărați des același articol.

Achiziționarea hainelor de lucru necesită o selecție corectă a pieselor de lucru, acolo unde este cazul să se țină cont de material și grosimea acestuia, detalii precum cusătura dublă sau prindere metalică și multe altele. Chiar dacă veți plăti mai mult atunci când cumpărați decât pentru haine ieftine, veți economisi costul achiziționării hainelor de lucru în viitor.

Îngrijirea corespunzătoare a hainelor de lucru

Îngrijirea și întreținerea corespunzătoare a îmbrăcămintei de lucru este cheia pentru prelungirea duratei de viață a îmbrăcămintei și reducerea nevoii de înlocuiri frecvente, ceea ce poate reduce semnificativ costul total al îmbrăcămintei de lucru corporative. Vă oferim următoarele sfaturi despre cum puteți prelungi durata de viață a hainelor de lucru.

1. Urmați instrucțiunile de spălare

Diferite tipuri de țesături necesită instrucțiuni diferite de spălare și uscare. Este important să citiți cu atenție instrucțiunile de spălare de pe eticheta fiecărei piese de îmbrăcăminte de lucru și să le urmați pentru a evita deteriorarea sau uzura prematură. Poate fi în principal spălarea la temperatură scăzută sau spălarea manuală, sau uscarea în uscător este interzisă.

2. Îndepărtarea regulată a petelor adânci

Petele de pe hainele de lucru trebuie tratate cât mai curând posibil pentru a preveni murdăria. Este recomandat să utilizați un agent de îndepărtare a petelor care este sigur pentru tipul de țesătură și să urmați cu atenție instrucțiunile. Evitați utilizarea înălbitorului, deoarece poate slăbi materialul și poate provoca decolorarea.

3. Reparații pieselor deteriorate

Înainte de a vă decide să retrageți o piesă de îmbrăcăminte de lucru din cauza defectelor sale, gândiți-vă dacă acestea pot fi reparate. Poate fi doar să coaseți o gaură sau să coaseți un nasture. Deteriorările mici sau rupturi la îmbrăcămintea de lucru ar trebui reparate cât mai curând posibil pentru a preveni creșterea și deteriorarea ulterioară. Reparațiile se pot face acasă sau la un croitor profesionist. Doar ca ultimă soluție, dacă îmbrăcămintea de lucru are vreo deteriorare care nu poate fi reparată, aceasta ar trebui înlocuită.

Economii de costuri la îmbrăcămintea de lucru corporative pot fi realizate printr-o combinație de strategii care acordă prioritate calității și deciziilor inteligente de cumpărare. Alegând îmbrăcăminte de calitate, îngrijire și întreținere corespunzătoare a îmbrăcămintei dvs. de lucru și reduceri la comenzile în vrac, puteți reduce nevoia de înlocuiri frecvente și puteți prelungi durata de viață a îmbrăcămintei de lucru și a echipamentului de protecție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *