Blog

De ce doamnele au nevoie de propria categorie de îmbrăcăminte de lucru?

Femeile au făcut parte din forța de muncă de secole și contribuția lor la economie nu poate fi ignorată. Cu toate acestea, o problemă persistentă este lipsa hainelor de lucru adecvate, concepute special pentru femei. De prea mult timp, femeile au fost nevoite să se mulțumească cu îmbrăcăminte nepotrivită și incomodă, care nu numai că le poate împiedica performanța, ci și le poate submina încrederea în sine.

Acest lucru a dus la apariția unei noi categorii de îmbrăcăminte de lucru special concepută pentru femei. Această categorie se concentrează pe nevoile unice ale femeilor la locul de muncă, inclusiv forma corpului, mărimea și natura muncii lor. Pe măsură ce tot mai multe femei intră în domenii tradițional dominate de bărbați, cum ar fi construcții, inginerie și producție, este din ce în ce mai important să aveți îmbrăcăminte de lucru funcțională și la modă.

Croiurile de haine de lucru pentru femei

Când vine vorba de haine de lucru, femeile au fost nevoite istoric să se descurce cu haine nepotrivite, concepute pentru bărbați. Aceasta este o problemă continuă în industriile dominate în mod tradițional de bărbați, cum ar fi construcțiile, producția și inginerie, unde îmbrăcămintea de lucru este adesea concepută având în vedere corpul bărbaților. Drept urmare, femeile trebuie să poarte haine prea mari sau prea mici, ceea ce le poate împiedica performanța la muncă, siguranța și confortul.

Diferențele de mărime între hainele de lucru pentru bărbați și femei pot fi semnificative. Îmbrăcămintea pentru bărbați este în general concepută cu umeri mai largi, șolduri mai înguste și un trunchi mai lung, în timp ce hainele pentru femei sunt concepute cu șolduri mai largi, umeri mai îngusti și un trunchi mai scurt. De aceea doamnele pot alege din oferta de tricouri și hanorace de damă confortabile și care se potrivesc perfect.

Aceeași problemă este și pantalonii de lucru care nu sunt adaptați pentru talia îngustă a unei femei, sau lungimea sau lățimea necesară a pantalonilor. In oferta de pantaloni de munca dama poti alege hainele de lucru potrivite pentru lucrari de constructii, gradinarit, posturi de sanatate si multe altele. În plus, din îmbrăcăminte bărbătească, oferim și fuste confortabile, potrivite pentru posturile de lucru gastronomice și hoteliere.

Mărimi femei

Când vine vorba de croi, putem aminti și mărimile hainelor de lucru, care diferă semnificativ între ambele sexe. În timp ce cea mai mică mărime pentru bărbați reprezintă îmbrăcămintea ideală pentru un bărbat mai scund și mai suplu, pentru o femeie această mărime ar reprezenta o variantă de mărime medie.

Diferențele de mărime între hainele de lucru pentru bărbați și femei pot avea consecințe grave asupra performanței și siguranței în muncă a femeilor. Hainele nepotrivite pot îngreuna femeile să se miște liber, ceea ce poate fi periculos, mai ales în locurile de muncă solicitante din punct de vedere fizic. În plus, hainele prea strâmte sau prea largi pot fi inconfortabile, ceea ce poate face dificilă concentrarea femeilor la muncă.

Dacă alegeți dintre stiluri unisex, cum ar fi cămășile de lucru cu croială dreaptă, asigurați-vă că verificați selecția de mărimi pe tabelul de mărimi care se găsește la aproape toate articolele de îmbrăcăminte de lucru.

Mărimea pantofilor de lucru

O diferență uriașă când vine vorba de pantofi de lucru este diferența dintre mărimile de pantofi pentru femei și bărbați. În timp ce dimensiunea medie a picioarelor femeilor este de 39, pentru bărbați este mărimea 43. Cu toate acestea, majoritatea femeilor au mărimi între 36 și 38. Acest fapt este foarte important pentru alegerea pantofilor de lucru ale femeilor.

Multe cizme de lucru de înaltă calitate sunt destinate bărbaților și își oferă modelele în dimensiuni mai mari. În funcție de robustețea pantofului, este un stereotip să asociezi încălțămintea de lucru cu profesiile exercitate de bărbați. Cu toate acestea, doamnele vor veni aici cu pantofi de lucru pentru femei pentru diferite tipuri de profesii.

In oferta noastra veti gasi multe tipuri de pantofi de lucru, de la adidasi sport, sandale de lucru pana la incaltaminte medicala. Multe dintre modele sunt modele unisex care vin în dimensiuni mai mici, ideale pentru femei. Printre altele, veți deveni pe cont propriu datorită modelelor de culoare, datorită cărora vă veți evidenția de alți muncitori și vă veți crea propriul stil. Fiecare femeie merită să lucreze în haine și pantofi de lucru confortabili.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *