Blog

Cum să te îmbraci pentru condițiile de muncă reci

Lucrul în lunile de iarnă sau în condiții de frig, precum în depozite, poate provoca disconfort sub formă de frig și frig, care vine aproape întotdeauna de la picioare. Cu toate acestea, găsirea încălțămintei potrivite care să vă țină în siguranță și cald poate fi o provocare. De aceea, am rezumat cele mai importante lucruri pentru tine, cum să porți pantofi în condiții de muncă reci.

Începeți de la elementele de bază

Tu însuți trebuie să știi cât de susceptibil ești la iarnă. Fie ca trebuie doar sa iti pui ciorapi inalti, fie ca ai nevoie de o doza ceva mai mare de termoizolatie, nu subestima fondul de ten, care formeaza un strat izolator intre picioare si pantofi. Șosetele de lucru ar trebui să fie puternice pentru a rezista la frecare excesivă în timpul performanței de lucru pentru o perioadă lungă de timp. Prin urmare, uitați de șosetele ieftine și subțiri care sunt inutilizabile într-o lună din cauza subțierii țesăturii sau a potențialelor găuri.

La categoria sosete de lucru va oferim multe tipuri de sosete, fie dupa marime, grosime material sau lungime. În timpul iernii, vă recomandăm să alegeți materiale mai groase, care să vă scutească picioarele de degerături sau degete rigide. Puteți alege șosete TERMO din lână caldă, care garantează izolare termică și o senzație de uscăciune datorită absorbției perfecte a transpirației.

Pantofi de lucru – izolație și protecție pentru picioare într-unul

Condițiile de lucru reci pot fi atât în ​​medii uscate, cât și umede. De aceea este necesar să se acorde atenție alegerii corecte a încălțămintei de iarnă. Pentru iarna uscata va putem recomanda diferite tipuri de incaltaminte de lucru, precum botine, cizme la mijloc sau cizme izolate de iarna, cu sau fara varf compozit. Fiecare dintre tipuri se distinge în principal prin înălțimea pantofilor, de la gleznă până sub tibie. Pantofii de lucru trebuie să fie groși și confortabili și să îndeplinească cerințele și standardele în funcție de activitatea dvs. de muncă.

Condițiile de lucru umede și reci sunt unele dintre cele mai periculoase. Te afli într-un loc în care este frig și în același timp s-ar putea să fii în pericol de alunecare. In acest caz va recomandam sa alegeti aceleasi tipuri de incaltaminte ca si la pantofii uscati, cu faptul ca acestia ar trebui sa indeplineasca standardul, care prescrie a avea talpa antiderapanta si un strat superior impermeabil.

Deseori se folosesc și cizme de cauciuc, care sunt perfecte pentru condiții umede. Dacă ești îngrijorat că îți va fi frig cu astfel de pantofi de lucru, alege pur și simplu inserții de cizme care vor crea un strat termic ideal pentru picioarele tale. Avem insa in oferta noastra si cizme izolate din cauciuc, unde nu este nevoie sa achizitionezi separat branturi izolate.

Daca pantofii nu sunt rezistenti la apa, suprafata lor poate fi impregnata cu un spray special care creeaza un strat izolator pe suprafata pantofilor, prin care apa nu poate trece. Recomandăm impregnarea tuturor tipurilor de încălțăminte care nu prezintă rezistență la apă, iar la încălțămintea textilă acordați o atenție deosebită zonei cusăturilor.

Dacă ești conștient că lucrezi în condiții foarte friguroase și nu te poți lipsi de șosete groase, în cel mai rău caz două perechi de șosete, îți recomandăm să alegi o mărime mai mare. În principal, pantoful poate să nu se potrivească așa cum ți-ai dori dacă îți faci piciorul cu câțiva milimetri mai mare adăugând două straturi mai groase. Amintiți-vă, confortul este pe primul loc.

Accesorii funcționale pentru încălțăminte

În ceea ce privește accesoriile pentru încălțăminte, vă putem recomanda unul principal – inserțiile de pantofi. In oferta noastra veti gasi branturi pentru pantofi de lucru din fetru, care asigura un strat izolant excelent in conditii de lucru reci. Printre altele, poți alege și branțuri termice sau branțuri modelate, care pe lângă căldură îți vor oferi și o doză de confort dorit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *