Blog

Cum să îngrijești salopeta?

Salopetele, ca parte principală a hainelor de lucru, sunt zilnic expuse la diferite tipuri de murdărie – fie că este vorba de diverse lichide, praf sau vopsea. Păstrarea lor curată în timpul lucrului este practic imposibil. Nu numai că cantitatea de murdărie și uzura materialului în timpul purtării afectează calitatea și longevitatea salopetei, dar și curățarea acestora poate contribui la acest lucru. Pentru a prelungi durata de viata a salopetei tale, este indicat sa urmaresti anumite aspecte in timpul curatarii si intretinerii acestora.

Când curățați salopete, ar trebui să acordați atenție:

– alte tipuri de haine cu care le speli
– temperatura la care te speli
– tipul de detergent folosit
– metoda de calcare
– modalitatea de custodie

Cum să curățați corect salopetele

Majoritatea articolelor de îmbrăcăminte au o etichetă mică pe interior cu toate informațiile și instrucțiunile pe care ar trebui să le urmați atunci când le curățați. Aceste etichete conțin informații despre nivelul la care hainele trebuie spălate, ce tipuri de detergenți sunt recomandați sau nu, sau dacă pot fi uscați în uscător.

Înainte de a vă pune salopeta în mașina de spălat, asigurați-vă că nu există obiecte sau reziduuri de material de lucru în buzunarele acestora. Acordați o atenție deosebită fermoarelor, nasturilor și elementelor metalice sau artificiale care pot face parte din salopeta dvs. Se recomandă spălarea și călcarea hainelor pe dos, ceea ce reduce posibilitatea deteriorării materialului în timpul spălării și călcării.

Ar trebui să vă depozitați salopeta curată într-un loc uscat, spațios și aerisit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *