Blog

Tot ce trebuie să știi despre mănușile de lucru

Lovituri, zgârieturi și vânătăi sunt doar câteva dintre numeroasele pericole care vin cu locul de muncă. Acesta este motivul pentru care mănușile de lucru de bună calitate sunt foarte importante. Mănușile bune de lucru vă vor proteja de răni fără a interfera cu munca.

Care sunt funcțiile mănușilor de lucru sigure și confortabile?

Respirabilitate

Pe vreme caldă și rece, mănușile care respiră vă țin întotdeauna mâinile mai confortabile. În timpul iernii, mâinile îți pot transpira, ceea ce te face să simți și mai frig. Iar vara, niște mănuși îți vor face mâinile să se simtă ca un cuptor. Prin urmare, respirabilitatea este foarte importantă pentru a menține confortul.

Rezistența la impact

Există întotdeauna un risc de impact la locul de muncă, care poate fi dureros, dar poate provoca și vătămare. Rezistența la impact ajută, de asemenea, la absorbția șocurilor și reduce șansa de rănire.

Rezistență la tăiere și la perforare

Condițiile de lucru pot fi diferite, dar siguranța este întotdeauna pe primul loc. Mâinile dumneavoastră sunt expuse riscului de rănire în orice muncă. Prin urmare, mănușile de lucru de calitate ar trebui să vă protejeze și de tăieturi. Protecția mecanică de înaltă calitate împotriva impactului și zgârieturilor este o garanție a muncii în siguranță.

Aderență bună

Diferite tipuri de murdărie pot afecta aderența tipurilor comune de mănuși de lucru. Mănușile de lucru cu straturi speciale de suprafață se caracterizează printr-o aderență mai bună.

Libertate de mișcare

Libertatea de mișcare poate fi diferența decisivă între mănușile care vă plac. Manipularea pieselor mici nu este posibilă fără o bună îndemânare. O bună libertate de mișcare garantează o muncă mai rapidă și mai sigură.

Lucrările mecanice vă pun mâinile în pericol în fiecare zi, așa că mănușile de lucru sunt cele mai importante instrumente pe care le dețineți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *