Blog

La ce să vă gândiți când imprimați haine de lucru

Datorită imprimării îmbrăcămintei de lucru, compania dvs. obține o voce și o față sub forma unui nume și logo pe care clienții dvs. le pot vedea în mod constant pe buzunarul de la piept al tricoului dvs., pe o șapcă sau pe o jachetă. Serviciile profesionale și de înaltă calitate ar trebui să meargă mână în mână cu o reprezentare exemplară a muncii dumneavoastră, iar acest lucru va fi asigurat de imprimarea hainelor de lucru aleasă în mod corespunzător.

Unde cu imprimeul?

Puteți configura cu ușurință un imprimeu pe un tricou inimă, piept sau spate. Pentru buzunarul de la piept al jachetei sau al salopetei, pentru o cască de protecție sau șapcă. Ai opțiuni nesfârșite.

Locație și dimensiune

Luați în considerare ce dimensiune ar trebui să aibă semnul și logo-ul dvs., astfel încât să fie în concordanță cu dimensiunile locației alese unde le veți plasa. După ce ai determinat locația și dimensiunea imprimeului tău, este o idee bună să te gândești la metoda prin care ar trebui să fie aplicată pe material textil.

Metode de imprimare

Există mai multe moduri prin care un imprimeu poate fi configurat pe articole de îmbrăcăminte din materiale diferite, cu suprafețe diferite. O metodă de imprimare foarte populară este imprimarea serigrafică prin transfer. Motivul este aplicat pe hârtie specială și călcat pe material textil la presiune și temperatură ridicate. O alta dintre metode este metoda flex, unde motivul este decupat pe folie, in care se repeta si procesul de calcare.

Avantajul acestor metode este rezistența ridicată la deteriorare sau posibila aplicare pe textile mai groase (de exemplu, salopete). Alternativ, puteți lua în considerare și metoda de broderie, care este populară pentru aspectul său mai excentric și durabilitatea ridicată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *