Blog

De ce să alegeți pantofi de lucru de înaltă calitate cu vârf de oțel?

Multe profesii pun accent pe siguranță. De asemenea, aici se recomandă folosirea pantofilor de lucru adecvati. Încălțămintea de siguranță potrivită poate oferi confort pe tot parcursul zilei de lucru.

Unele ocupații impun purtarea pantofilor de lucru cu vârf de oțel de siguranță.

Ce este un vârf de oțel?

Un vârf de oțel este o protecție din oțel care este introdusă în construcția pantofilor de lucru. Degetul de oțel este proiectat pentru a îndeplini cerințele specifice de siguranță pentru protecția picioarelor. Protejează împotriva impactului și compresiei.

Ce protecție oferă vârful de oțel?

Vârfurile din oțel sunt echipate cu un strat de acoperire. Protejează purtătorul de răniri și compresie.

Conform standardelor, degetele de protecție trebuie să fie o parte permanentă a încălțămintei.

Cum pot alege pantofii de lucru potriviți cu vârf de oțel?

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să stabilești pentru ce vei folosi pantofii. Apoi ar trebui să decideți unde le veți purta (în aer liber sau în interior, uscată sau umedă, vreme rece sau vreme mai caldă). Comparând aceste atribute, vei avea o imagine de ansamblu asupra tipului de încălțăminte pe care ar trebui să-l cumperi.

În general, pantofii de siguranță ar trebui să aibă aceeași dimensiune ca pantofii normali. Cu toate acestea, forma degetului și înălțimea călcâiului pot afecta modul în care sunt purtate pe picioare. De asemenea, ar trebui să luați în considerare tipul de activitate în care veți fi angajat în timp ce le veți purta, precum și sezonul, mai ales dacă veți purta șosete mai groase.

Dacă purtați o jumătate de mărime de pantofi, să zicem 9½, dar pantofii pe care doriți să-i cumpărați sunt disponibili numai în mărime întreagă, ar trebui să cumpărați o mărime 10 în loc de o mărime 9. Ca regulă generală, este mai bine să aveți pantofii dvs. putin mai mare decat prea mic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *